SYLWESTER

BAL SYLWESTROWY 2023/2024
przy podlaskim stole na bogato
Cena 360 zł od osoby

Imprezę od godz. 20.00 poprowadzi prezenter muzyczny:

Marek Dawidziuk

Przystawka:

  • Przekąska carska – blin z kawiorem i śmietaną

Dania gorące:

  • Polędwiczki wieprzowe w sosie myśliwskim, francuskie puree, podane z kruchymi sałatami
  • Szlachetny łosoś podany z fasolką szparagową duszoną na maśle
  • Specjały Szefa kuchni: żeberka na miodzie, szaszłyki, pierogi, kiszka i babka ziemniaczana
  • Forszmak z grillowaną bagietką

Przekąski zimne:

  • befsztyk tatarski z dodatkami z podlaskiej spiżarni
  • królewskie krewetki panierowane panko ze słodkim sosem chili
  • sałatka z grillowanym kurczakiem w sosie vinegret
  • marynowany w cytrynie dziki łosoś atklantycki
  • pasztet z wątróbek z czartajem jabłkowym
  • schab zapiekany w szpinaku
  • pieczona gęś w rozmarynie
  • deska mięs pieczonych i wędlin w kompozycji serów
  • półmisek marynat (pieczarki, cebulki, oliwki, ogórki, papryka)
  • wybór pieczywa

Bufet słodki:

  • ciasto własnego wypieku, mini deserki, babeczki z owocami, mini eklerki, pączucie, rogaliki
  • owoce filetowane
  • soki owocowe, napoje gazowane i woda z cytryną
  • kawa z ekspresu i herbaty w wielu smakach

Alkohole – bez limitu:

  • wódka biała,
  • drinki,
  • wino białe i czerwone półwytrawne
  • szampan

Adres

Hotel Turkus
Al. Jana Pawła II 54,
15-703 Białystok

Kontakt

  • turkus@jard.pl
  • Hotel recepcja: (+48) 85 66 28 100
  • Restauracja: (+48) 85 662 81 13                                         
  • Kierownik restauracji: (+48) 780 602 248 

Przejdź do strony jard.pl